Gastouders worden administratief ontzorgd

Een gastouder dient altijd te worden geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en om geregistreerd te kunnen worden moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden afgegeven, een diploma EHBO voor kinderen en minimaal een Helpende Zorg en Welzijn niv.2 diploma.

 

Wij begeleiden onze gastouders graag en zorgvuldig bij de eventuele diplomering en zorgen hierbij voor een juiste –en tijdige registratie in het Landelijk Register Kinderopvang.

 

Daarbij neemt Gastouderbureau Zuid Nederland zoveel mogelijk administratieve rompslomp bij u weg en wij staan hierbij garant voor een goed verloop van de administratieve dienstverlening. Hierbij bieden wij onze klanten ultieme flexibiliteit en service als het gaat om de administratieve en pedagogische ondersteuning bij de gastouderopvang.

 

Gastouderbureau Zuid Nederland zorgt ervoor dat uw administratie snel, accuraat en altijd inzichtelijk is, zodat u op elk moment de gastouderopvang kunt aantonen. Zowel vraagouders als gastouders hebben via een eigen login altijd toegang tot hun persoonlijke administratie, jaaropgave, maandelijkse betalingen etc.

 

De opvanguren geeft de gastouder maandelijks online aan ons door. De vraagouder krijgt de uren ter controle en, bij akkoord, volgt een factuur met bijbehorende betaling. De gastouder ontvangt maandelijks een overzicht van de opbrengsten. Wij werken met de Stichting Derdengelden Gastouderopvang, waardoor u altijd het recht behoud op voor u betaalde bedragen.

 

Alleen de beste kinderopvang tegen een aantrekkelijke prijs